Ny vecka Ny blogg

Ny vecka Ny blogg

Tänkte jag skulle testa på detta med bloggande för att bjuda in er till min vardag i butiken och allt nytt som kommer in och sker runt omkring. Hoppas ni kommer uppskatta att lära känna mer vem som är bakom JML Design men även att få en mer personlig upplevelse kring butiken. För det är det som är målet och syftet med butiken, personlig bemötande och service och ett varmt välkomnande till mitt "hem"

Efter en härlig förra vecka med massa nya kunder och kontakter så ser jag framemot en ny vecka med samma succé.

Butiken börjar få riktig framfart och det glädjer mig verkligen hur Lerums kommun är en vänlig och stöttande kommun, exakt så som jag trodde när planerna började med att öppna butik just i hjärtat av Lerum. Det ger mig extra mycket energi och glädje att få syssla med det man drömt om länge och att få göra det i en kommun man har blivit väldigt väl mottagen.

Så håll i er och följ mig i min vardag på JML Design.

 

Lämna en kommentar